Vi fortsätter att reducera våra kostnader

Image result for valtavalo lysrör

Sedan vi börjat investera i led belysning så har vi märkt av en väsentlig skillnad kring vår energiförbrukning. Övergången till den moderna led tekniken har nu fullbordats efter vi tagit beslut att endast använda oss av led lampor för både inom och utomhus. Oavsett om vi ansvarar för själva bygget eller bara konsulterar så kommer vi att enbart använda oss av led belysning som ljuskälla utan några som helst undantag. Vi anser att tekniken har mognat såpass mycket under senare år att ljuskällor som lysrör och paneler presterar över förväntan jämfört med den föråldrade halogen lampan.

Led lysrör från Svealight

Vi har ingått ett samarbete med belysningsföretaget Svealight som är en distributör av led ljuskällor och led armaturer. Företag fokuserar främst på ljuskällor som premium kvalitet och är även distributör för tyska märket Muller Lict. Det som utmärker deras produkter är långa garantier och lång livslängd. Detta har naturligtvis varit en avgörande faktor i vårt beslut.

Följande punkter utmärker Svealights led lysrör:

  • Betydligt längre livslängd än konkurrerande lysrör med led.
  • Garantier som sträcker sig mellan 5 år till 7 år beroende på modell.
  • Miljövänliga ljuskällor, utan spår av kvicksilver
  • Finsk-tillverkade lysrör
  • Distributör av  finska flaggskeppsmärket Valtavalo

Vi hoppas genom detta val effektivisera både vår och våra kunders verksamheter inom byggbranschen. Led lysrör har visat sig vara ett otroligt effektivt val av belysning och denna positiva utvecklingskurva lär bara fortsätta enligt vår analys. Våra Dialux beräkningar har visat att Valtavalos led lysrör erbjuder bäst balans mellan kvalitet av ljus, färgåtergivning och färgtemperatur.

 

Scroll to Top