Inredning och dekoration

Att utvecklas och att kunna erbjuda mer som företag är något vi tycker är viktigt. Därför kommer vi på Onairagency att inom kort att satsa på inredning och dekorationer genom smarta lösningar. Just när det kommer till inredning så är möbler en mycket viktig del av det hela. Vi har sett att det finns många smarta lösningar hos WeGot. Detta är en möbel – och inredningsbutik som finns dels på nätet och dels i Malmö. De har många bra lösningar när det kommer till att sätta in garderob. En garderob är en mycket bra förvaringslösning, både till hallen så väl som i sovrum.

Inredning på ett smart sätt

Ofta kan det vara så att man har en liten yta, men vill få plats med mycket. Då är det inte fel att satsa på smarta hyllsystem . Ett hyllsystem gör att man kan nyttja mer utrymme i hemmet på ett bra sätt. Hos WeGot finns det flera olika hyllsystem för flera typer av rum. Du kan använda dem i vardagsrummet eller i arbetsrummet. Det går även att kombinera flera hyllsystem med en garderob.

ett bra val av butik. Här finns det ett stort utbud av sängar, bäddmadrasser, soffor, matstolar, matbord, utemöbler samt inredning. WeGot finns dels på nätet, wegot.se, och dels med en butik i Malmö, Skåne. Besöker du butiken i Malmö har du hela 1200 kvm med möbler att kolla igenom. Hela sortiment finns dock på webben, så har du långt till Skåne kan du istället beställa på nätet.

Scroll to Top